Uitlaatservice.
Home.
Gedragsproblemen.
En alles voor het geluk van uw hond
Bachbloesemremedies.
Hondsgeluk hondenuitlaatservice
Contact.
Over Hondsgeluk.
Links.
hondenuitlaat
Foto's.
Wie zijn wij?

In 2009 besloten wij om een hondenuitlaatservice te beginnen. Eerst individueel, later groepen en nu alleen nog maar individueel. Begonnen met 3 personen, nu doen alleen ik (Maria) en Ronald het nog.
Toby samen met Francisca

Toby is de reden geweest dat ik (Maria) Bachbloesems ben gaan studeren. Hij was van begin af aan al ontzettend druk en niets kon hem rustiger krijgen. Bachbloesems werkte vanaf het begin af aan bij hem en hij werd (wat) rustiger. Helaas was er een andere oorzaak dan karakter voor zijn gedrag, (neurologisch) en hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van hem. (18 mnd)

Wij zijn allebei opgegroeid met honden, katten en andere huisdieren en hebben ook verschillende hondentrainingen gedaan met onze eigen honden. Waaronder GG1, Agility en Flyball

In de tussentijd de opleidingen: Alles over de hond en Bachbloesems voor dieren gevolgd. Hierin worden allerlei zaken over de hond (en andere dieren) behandeld, zoals bijvoorbeeld: gedrag, voeding, rassenkennis, ehbo, oorsprong, ziekte, gedragsproblemen en (in het geval van de Bachbloesems) de werking van Bachbloesems op dieren.
Hondsgeluk  op