Uitlaatservice.
Home.
Gedragsproblemen.
En alles voor het geluk van uw hond
Bachbloesemremedies.
Hondsgeluk hondenuitlaatservice
Contact.
Over Hondsgeluk.
Links.
hondenuitlaat
Foto's.
Wie zijn wij?

In 2009 besloten wij ( Maria, Ronald en Francisca ) om de hondenuitlaatservice te beginnen. Eerst wandelden we alleen individueel met honden, later zijn we met honden groepen gaan wandelen. Een groepswandeling is erg leuk voor de honden. Ze kunnen dan naar hartelust spelen en ravotten en tegelijkertijd kunnen ze spelenderwijs socialiseren. Francisca is inmiddels overleden en nu zijn we met z’n tweeën ( Ronald en Maria ).
Toby samen met Francisca

Toby is de reden geweest dat ik (Maria) Bachbloesems ben gaan studeren. Hij was van begin af aan al ontzettend druk en niets kon hem rustiger krijgen. Bachbloesems werkte vanaf het begin af aan bij hem en hij werd (wat) rustiger. Helaas was er een andere oorzaak dan karakter voor zijn gedrag, (neurologisch) en hebben wij veel te vroeg afscheid moeten nemen van hem. (18 mnd)
In de tussentijd heeft Maria de opleidingen: Alles over de hond en Bachbloesems voor dieren gevolgd. Hierin worden allerlei zaken over de hond (en andere dieren) behandeld, zoals bijvoorbeeld: gedrag, voeding, rassenkennis, ehbo, oorsprong, ziekte, gedragsproblemen en (in het geval van de Bachbloesems) de werking van Bachbloesems op dieren.
Hondsgeluk  op