Uitlaatservice.
Home.
Gedragsproblemen.
En alles voor het geluk van uw hond
Bachbloesemremedies.
Hondsgeluk hondenuitlaatservice
Contact.
Hondsgeluk  op
Over Hondsgeluk.
Links.
hondenuitlaat
Bachbloesem remedies
Voor
Na de  Bachbloesem remedie
Ontstaan Bachbloesems.
Wanneer Bachbloesems.
Bachbloesem produkten.
Bachbloesem.
Bachbloesem consult.
“Uiteindelijke, volledige genezing komt van binnen uit, van de Ziel zelf, die door haar weldadigheid de gehele persoonlijkheid van harmonie door straalt wanneer haar dat wordt toegestaan.”

                                                                                                                                                Edward Bach
Het is een bekend feit dat langdurig bestaande vrees of zorgen iemands vitaliteit uitputten; ze zullen er de oorzaak van zijn dat hij zich verdrietig, niet lekker of niet zichzelf gaat voelen. Onder zulke omstandigheden verliest het lichaam zijn natuurlijke weerstand tegen ziekte

Zelfs de wetenschap erkent dat er een directe relatie tussen negatieve gedachte en weerstand is.

Ziekte ontstaat eerst in uw gedachten, dan in uw daden, dan in uw woorden, om zich tenslotte  in uw lichaam te manifesteren als herinnering aan uw onevenwichtigheid.

Ook dieren hebben emoties. Ook zij kunnen denken, hebben angsten, zorgen, verdriet of raken uit hun natuurlijke evenwicht. Dit kan komen door onnatuurlijke levensomstandigheden, een vervelende gebeurtenis of een traumatische ervaring.
Dit uit zich ook bij het dier eerst in daden. Een hond die zonder ogenschijnlijk aanwijsbare reden word aangevallen, kan daarna een angst krijgen tegen andere honden. Hij kan wegvluchten of aanvallen. Een dier dat veel ruzies heeft meegemaakt met dichtslaande deuren kan bang worden voor harde knallen. Slechte leefomstandigheden of niet de mogelijkheden hebben om een natuurlijk gedrag te tonen kunnen frustraties geven wat zich kan uiten in luid blaffen of vernielzucht. Dit zijn allemaal voorbeelden, natuurlijk kunnen er ook andere oorzaken zijn voor hetzelfde gedrag. Wat blijft is dat het dier niet volledig in balans is waardoor er gedragsproblemen ontstaan en eventueel ziektes. Uiteraard heeft de eigenaar ook nog wat te zeggen en kan hij of zij het dier  prima door een traumatische ervaring heen helpen. Vaak is het ook niet de onwil van de eigenaar waarom dat niet altijd lukt, maar omdat dieren ook karakters en eigen persoonlijkheden hebben. En wat de eigenaar denkt dat goed voor het dier is, kan het dier daar zelf wel eens anders over denken.
Bachbloesem remedies zijn ontwikkeld en genoemd naar de Britse arts en bioloog Edward Bach Het zijn plantenextracten die inwerken op emoties.
Iedere Bachbloesem heeft de eigenschap om een negatieve emotie om te buigen naar de positieve kant, zodat uw dier weer in balans komt.

Bachbloesems kunnen bij iedere denkbare emotionele onbalans gebruikt worden en zijn 100% veilig. Ze kunnen gebruikt worden bij voorgeschreven medicijnen en hebben geen bijwerkingen. Omdat ze alleen te werk gaan bij emotionele onbalans kunnen ze geen schade aanrichten als deze wel in balans is. Het werkt niet verslavend en overdosering heeft geen bijwerkingen.

Er zijn al heel veel dieren succesvol geholpen met de Bachbloesem remedies. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden tegen:

- angst voor vuurwerk
- verlatingsangst
- als voorbereiding op een verhuizing/herplaatsing
- na een traumatische gebeurtenis (bijvoorbeeld overlijden eigenaar, maatje)
- als ondersteuning voor een gedragsprobleem